Spoed Tandarts Zandvoort

Heeft u een acute ontsteking in uw gebit of een andere acute klacht aan uw gebit die per direct behandeld moet worden? Bel dan direct naar onze spoed tandarts in Zandvoort! Wij zijn de hele week beschikbaar. En dat 24 uur, iedere dag! Acute ontstekingen of andere vervelende acute gevallen in het gebit zien we vaker voorbij komen. Tanden die afgebroken zijn of volledig loslaten zijn spoedgevallen die we vaker tegenkomen. Maar ook gevallen als een wortelkanaalbehandeling of een abces behandeling zien we vaak. De vakkundige spoed tandartsen in Zandvoort van onze tandartspraktijk zorgen ervoor dat jij weer een gezond en mooi gebit krijgt. Het komt vaak genoeg voor dat er meer behandelingen nodig zijn na de spoedbehandeling. In dat geval verwijzen wij u weer door naar uw standaard tandarts. Heeft u nu een spoedgeval? Bel ons dan direct!

Bel ons op 023-8882300

Na 16:30 en in de weekenden zijn wij bereikbaar op 06-21993333

Mondzorg Zandvoort voor uw spoedgevallen

U kunt bij onze tandartspraktijk in Zandvoort terecht voor al uw acute klachten aan het gebit. Is er dus ineens een klacht ontstaan of is bijvoorbeeld uw tand afgebroken door een klein ongeval? Bel onze spoed tandarts dan direct. Wij zullen u aan de telefoon in eerste instantie zo nodig adviseren om uw klachten zelf tijdelijk minder te laten worden. Vervolgens komt u naar onze nood tandarts nabij Zandvoort. Hier zal u ter plekke behandeld worden. Maar eerst wordt uw gebit nagekeken en worden er röntgenfoto’s gemaakt. Zo kunnen we goed in kaart brengen wat de situatie van uw gebit is. Nu kan de behandeling plaatsvinden. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de soort behandeling. Gemiddeld ligt de prijs tussen de 80 en 200 euro. Het kan zo zijn dat het in een bijzonder geval uitloopt en de kosten boven de 250 euro uitkomen. In dit geval maakt de spoed tandarts nabij Zandvoort die u behandeld heeft een kostenbegroting. De betaling kunt u contant doen, of u kunt pinnen. Naderhand krijgt u altijd een factuur die u op kunt sturen naar de zorgverzekeraar. Zo kan het bedrag deels of volledig gedeclareerd worden.

Ontzorgd van A tot Z

Wanneer u onzeker bent of u met uw klachten/problemen bij ons terecht kunt, neem dan gerust contact met ons op.

Uw wordt direct geholpen

Heeft u kiespijn? Bel ons meteen om een afspraak te maken.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Spoed tandarts Zandvoort voor al uw behandelingen

Diverse behandelingen zijn mogelijk bij onze spoed tandarts in Zandvoort. U kunt terecht voor haast iedere behandeling. Toch zijn wij gespecialiseerd in enkele behandelingen. Denk aan initiële wortelkanaalbehandelingen, abces behandelingen, extractie van een tand, antrumsluiting, vulling voor een afgebroken tand of een losgelaten tand terugzetten met een spalk. De gebroken en losgelaten tanden komen vaak voor. Uiteraard wil iedereen een mooi gebit. Over het algemeen zijn mensen met een afgebroken tand of losgelaten tand dan ook erg in shock. In eerste instantie wordt gedacht dat het nooit meer goedkomt en zal zijn zoals het was. Onze spoed tandartsen doen er alles aan om uw gebit weer zo mooi te krijgen als het was, en beter!

Openingstijden

Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Maandag: 08:00 – 21:30

Dinsdag: 08:00 – 21:30

Woensdag: 08:00 – 21:30

Donderdag: 08:00 – 21:30

Vrijdag: 08:00 – 21:30

Zaterdag: op afspraak

Zondag: op afspraak

Behandelingen voor spoed
zijn op afspraak, vanaf 22:00
telefonisch consult.

Spoed tandartspraktijk Zandvoort direct beschikbaar!

Is er een spoedgeval binnen uw gebit? Onze nood tandarts in Zandvoort zorgt ervoor dat jij van jouw klachten afkomt. Pijn in de mond zit niemand op te wachten. Nadat u belt kunt u direct bij ons terecht. het enige wat u voor de afspraak mee hoeft te nemen is uw identiteitsbewijs. Zo kunnen we zien wat de geschiedenis van uw gebit is in uw dossier. Daarnaast kunnen we uiteraard ook de nieuwe gegevens toevoegen. Vervolgens is het natuurlijk zaak dat u ter plekke betaald. Als er een vervolgafspraak moet komen doet u dit niet meer bij onze spoed tandarts. Wij zullen u doorverwijzen naar uw standaard tandarts. Neem voor een spoedgeval dus direct contact op met onze tandartspraktijk nabij Zandvoort! Ook kunt u bij ons terecht vanuit Haarlem, Bloemendaal of Spaarndam.

Een afspraak maken?

Bel hier direct met ons!

Covid 19 vragenlijst

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren dezelfde tarieven als bij een gewone tandarts. De tarieven worden door de overheid bepaald en zijn hierdoor in heel Nederland hetzelfde. De kosten van een behandeling bij de spoedtandarts bedragen meestal tussen de €80 en €200, mochten de kosten toch meer dan €250 bedragen zal er door de behandelend arts altijd een kostenbegroting worden opgesteld.

Betaling

De behandeling kan bij ons per PIN of contant ter plaatse worden voldaan. U kunt de factuur hierna, indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, declareren bij uw zorgverzekeraar.

Meest voorkomende spoedbehandelingen

Probleem gericht consult, onderzoek, meestal in combinatie met een röntgenfoto.

Restauratie met een vulling en meestal in combinatie met een röntgenfoto. De vulling voorkomt verdere kiespijn.

Het door de tandarts chirurgisch verwijderen of trekken van een tand of kies in combinatie met een röntgenfoto (inclusief verdoven en hechten)

Initiële behandeling per kanaal in combinatie met röntgenfoto’s. Deze behandeling moet altijd worden afgemaakt bij uw eigen tandarts.

Over het algemeen zal de tandarts het abces verhelpen door middel van een wortelkanaalbehandeling of een grondige reiniging onder het tandvlees. Als het tandvlees erg gezwollen is zal het abces worden ontlast zodat pus kan afvloeien om de druk te verlichten.

Een open antrum is een open verbinding tussen de mond en de neusbijholte en kan ontstaan na het verwijderen van een kies. Het sluiten van deze opening vindt bij voorkeur dezelfde dag plaats.

De tandarts maakt uw losgeraakte tand met een spalk vast aan de niet beschadigde buurtanden. De losgeraakte tand blijft zo stevig op zijn plaats en groeit weer vast. In de meeste gevallen moet de spalk na 2 tot 6 weken worden verwijderd.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.