Spoed Tandarts Bennebroek

Heeft u met spoed een tandarts in omgeving Bennebroek nodig?

Onze tandartspraktijk nabij Bennebroek heeft altijd ruimte voor spoedgevallen, ook buiten de normale openingstijden. Zo kunt u vaak direct bij ons terecht in geval van acute pijn gevallen. Ook als u niet bij onze praktijk staat ingeschreven, kunt u ons gewoon bellen in geval van nood. Pijn aan het gebit of tandvlees is nooit fijn, u zou hier ook niet lang mee door moeten lopen. Het enige dat u bij spoed hoeft te doen is uw identiteitskaart meenemen en de factuur direct voldoen. Vaak kunt u dezelfde dag op afspraak bij ons langskomen. Schrijf u nu in via het online inschrijfformulier of neem telefonisch contact op met de receptie. Zij zullen u dan een aantal vragen stellen om de situatie in te kunnen schatten en vervolgstappen te kunnen nemen.

Bel ons op 023-8882300

Na 16:30 en in de weekenden zijn wij bereikbaar op 06-21993333

Mondzorg Bennebroek voor spoedgevallen

Onze nood tandartsen in Bennebroek zijn beschikbaar voor alle spoedgevallen. Zodra u telefonisch contact met ons opneemt zullen wij u vertellen wat u zelf kunt doen in bijvoorbeeld pijnbestrijding. Zo kunnen de klachten, al dan niet tijdelijk, worden vermindert, wel zo fijn voor u! We maken samen met u een afspraak voor een behandel moment, waarbij we de klacht onderzoeken en verhelpen in onze tandartspraktijk. De kosten verschillen per behandeling, maar liggen meestal tussen de €80,- en €200,-. Het kan ook wel eens voorkomen dat er verschillende behandelingen nodig zijn. Wanneer we op voorhand in kunnen schatten dat de kosten meer dan €250,- zullen bedragen, zal de spoed tandarts de kosten voor u inzichtelijk maken. De betaling dient direct op locatie te worden voldaan, aangezien wij een spoed tandartspraktijk in Bennekom zijn. De betaling kan worden voldaan via de pin of contant. U krijgt altijd een factuur van ons mee die u wellicht kunt declareren bij uw verzekeraar.

Ontzorgd van A tot Z

Wanneer u onzeker bent of u met uw klachten/problemen bij ons terecht kunt, neem dan gerust contact met ons op.

Uw wordt direct geholpen

Heeft u kiespijn? Bel ons meteen om een afspraak te maken.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Spoed tandartspraktijk Bennebroek voor veel behandelingen

Als spoedtandarts te Bennebroek kunnen wij u met verschillende behandelingen helpen op momenten dat uw eigen tandarts niet aanwezig is. Hieronder een kort overzicht van noodgevallen waarmee u contact met ons op kunt nemen. Staat uw klacht niet in het overzicht? Twijfel dan niet en neem telefonisch contact met ons op. U krijgt dan een medewerker aan de lijn die zal beoordelen of het nodig is om een afspraak te maken.

Klachten met spoed:

  • Ernstige pijnklachten
  • Nabloedingen tandarts- of chirurgische ingreep
  • Initiële wortelkanaalbehandeling
  • Losgeraakte vulling of kroon
  • Loszittende, afgebroken, of uitgevallen tanden

Openingstijden

Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Maandag: 08:00 – 21:30

Dinsdag: 08:00 – 21:30

Woensdag: 08:00 – 21:30

Donderdag: 08:00 – 21:30

Vrijdag: 08:00 – 21:30

Zaterdag: op afspraak

Zondag: op afspraak

Behandelingen voor spoed
zijn op afspraak, vanaf 22:00
telefonisch consult.

Nood tandartspraktijk Bennebroek altijd beschikbaar!

Heeft u nu met spoed een behandeling aan uw gebit nodig in onze spoed tandartspraktijk in regio Bennebroek? Neemt u dan contact op, dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk bij ons terecht kunt. Welke klacht u ook heeft, blijf niet doorlopen met pijn aan uw gebit tot u terecht kunt bij uw eigen tandarts, laat ons u helpen. U betaald hetzelfde tarief, het verschil is alleen dat u bij ons gelijk dient af te rekenen. Neem altijd uw identiteitskaart mee naar onze tandartspraktijk in Bennebroek, dat is het enige wat wij nodig hebben. Ook als u helemaal niet staat ingeschreven bij een tandarts, helpen wij u verder. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met ons, wij doen de rest. Neem ook contact op wanneer u komt uit de buurt van Haarlem, Heemstede en Hillegom.

Een afspraak maken?

Bel hier direct met ons!

Covid 19 vragenlijst

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren dezelfde tarieven als bij een gewone tandarts. De tarieven worden door de overheid bepaald en zijn hierdoor in heel Nederland hetzelfde. De kosten van een behandeling bij de spoedtandarts bedragen meestal tussen de €80 en €200, mochten de kosten toch meer dan €250 bedragen zal er door de behandelend arts altijd een kostenbegroting worden opgesteld.

Betaling

De behandeling kan bij ons per PIN of contant ter plaatse worden voldaan. U kunt de factuur hierna, indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, declareren bij uw zorgverzekeraar.

Meest voorkomende spoedbehandelingen

Probleem gericht consult, onderzoek, meestal in combinatie met een röntgenfoto.

Restauratie met een vulling en meestal in combinatie met een röntgenfoto. De vulling voorkomt verdere kiespijn.

Het door de tandarts chirurgisch verwijderen of trekken van een tand of kies in combinatie met een röntgenfoto (inclusief verdoven en hechten)

Initiële behandeling per kanaal in combinatie met röntgenfoto’s. Deze behandeling moet altijd worden afgemaakt bij uw eigen tandarts.

Over het algemeen zal de tandarts het abces verhelpen door middel van een wortelkanaalbehandeling of een grondige reiniging onder het tandvlees. Als het tandvlees erg gezwollen is zal het abces worden ontlast zodat pus kan afvloeien om de druk te verlichten.

Een open antrum is een open verbinding tussen de mond en de neusbijholte en kan ontstaan na het verwijderen van een kies. Het sluiten van deze opening vindt bij voorkeur dezelfde dag plaats.

De tandarts maakt uw losgeraakte tand met een spalk vast aan de niet beschadigde buurtanden. De losgeraakte tand blijft zo stevig op zijn plaats en groeit weer vast. In de meeste gevallen moet de spalk na 2 tot 6 weken worden verwijderd.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.