Spoed Tandarts Bloemendaal

In de avond last van uw gebit of in het weekend een tand afgebroken? Belt u dan de spoed tandarts in Bloemendaal. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en kunnen u vaak snel helpen. Als u ons belt stelt onze medewerker u een aantal vragen. Dit om vast te stellen wat er precies aan de hand is en hoe urgent het probleem is. Blijft u alstublieft kalm, zo voorkomen we irritaties en onduidelijkheden. Aan het einde van telefoongesprek plannen we direct een afspraak in zodat u weet wanneer u bij ons wordt verwacht. U wordt dan zo snel mogelijk geholpen met de beste spoed mondzorg in Bloemendaal en omgeving. Blijf niet lopen met pijn!

Bel ons op 023-8882300

Na 16:30 en in de weekenden zijn wij bereikbaar op 06-21993333

Weekend spoed tandarts in Bloemendaal

Net voor het weekend een tandheelkundige ingreep gehad zoals bijvoorbeeld de behandeling van een abces of het trekken van een kies? Dan is het normaal en geen probleem dat hier wat bloed bij vrijkomt. Is het bloeden op zaterdag nog niet gestopt of is het bloed van kleur verandert? Dan is het wel verstandig om contact op te nemen met een spoed tandarts en hier niet mee rond te blijven lopen. Onze tandartspraktijk in omgeving Bloemendaal is ook in de weekenden geopend. De kosten voor een behandeling bij onze spoed tandartsen zijn hetzelfde als de kosten voor een behandeling bij een reguliere tandarts. Dit is namelijk allemaal vastgelegd door de overheid. De behandelkosten liggen meestal tussen de €75 en €250,-. Wanneer er voor ons van te voren duidelijk is dat een behandeling duurder zal zijn dan €250,- zal de tandarts u dit melden en een begroting opstellen. Het enige verschil is dat het openstaande bedrag direct moet worden voldaan.

In het weekend een tandarts rondom Bloemendaal nodig? Wij helpen u! U hoeft ons alleen maar bellen! Ook als u in de buurt van Haarlem, Spaarndam of Zandvoort woont!

Ontzorgd van A tot Z

Wanneer u onzeker bent of u met uw klachten/problemen bij ons terecht kunt, neem dan gerust contact met ons op.

Uw wordt direct geholpen

Heeft u kiespijn? Bel ons meteen om een afspraak te maken.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Spoed tandartspraktijk Bloemendaal voor diverse behandelingen

Een uitgevallen vulling of kroon, ernstige pijn of een hevige ontsteking? Nooit leuk natuurlijk, maar het komt wel regelmatig voor. Helaas ook op momenten die buiten de openingstijden van uw eigen tandarts zijn. Allemaal goede redenen om contact op te nemen met de spoed tandarts in Bloemendaal. Hier kunnen wij precies dezelfde handelingen uitvoeren als uw eigen tandarts. Welke behandelingen kunnen wij nog meer uitvoeren? U kunt denken aan bijvoorbeeld: kies- of tandextractie, initiële wortelkanaalbehandeling, behandeling abces of spalken na trauma. Staat uw behandeling er niet tussen? Bij twijfel kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze tandartspraktijk in Bloemendaal. Aan de hand van uw klachtomschrijving kunnen wij bepalen hoe we u kunnen helpen.

Openingstijden

Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Maandag: 08:00 – 21:30

Dinsdag: 08:00 – 21:30

Woensdag: 08:00 – 21:30

Donderdag: 08:00 – 21:30

Vrijdag: 08:00 – 21:30

Zaterdag: op afspraak

Zondag: op afspraak

Behandelingen voor spoed
zijn op afspraak, vanaf 22:00
telefonisch consult.

Bel ons, ook als u niet verzekerd bent

Nu een spoedgeval en direct door een nood tandarts in Bloemendaal geholpen worden? Wacht niet tot u terecht kunt bij uw eigen tandarts, maar neem zo snel mogelijk contact met ons op. Heeft u geen eigen vaste tandarts en bent u niet verzekerd? Iedereen kan bij ons terecht, we helpen u altijd binnen 24 uur. U kunt bij ons ter plekke met de pin of contant afrekenen. Heeft u wel een vaste tandarts, maar bent u voor een spoedgeval bij ons geweest? In dat geval zullen wij u na de behandeling terug verwijzen naar uw eigen tandarts. Mochten er verdere behandelingen nodig zijn, dan zullen deze worden uitgevoerd door uw eigen tandarts. Heeft u een afspraak in onze spoed tandartspraktijk in Bloemendaal? Vergeet dan niet om uw identiteitsbewijs mee te nemen.

Een afspraak maken?

Bel hier direct met ons!

Covid 19 vragenlijst

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren dezelfde tarieven als bij een gewone tandarts. De tarieven worden door de overheid bepaald en zijn hierdoor in heel Nederland hetzelfde. De kosten van een behandeling bij de spoedtandarts bedragen meestal tussen de €80 en €200, mochten de kosten toch meer dan €250 bedragen zal er door de behandelend arts altijd een kostenbegroting worden opgesteld.

Betaling

De behandeling kan bij ons per PIN of contant ter plaatse worden voldaan. U kunt de factuur hierna, indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, declareren bij uw zorgverzekeraar.

Meest voorkomende spoedbehandelingen

Probleem gericht consult, onderzoek, meestal in combinatie met een röntgenfoto.

Restauratie met een vulling en meestal in combinatie met een röntgenfoto. De vulling voorkomt verdere kiespijn.

Het door de tandarts chirurgisch verwijderen of trekken van een tand of kies in combinatie met een röntgenfoto (inclusief verdoven en hechten)

Initiële behandeling per kanaal in combinatie met röntgenfoto’s. Deze behandeling moet altijd worden afgemaakt bij uw eigen tandarts.

Over het algemeen zal de tandarts het abces verhelpen door middel van een wortelkanaalbehandeling of een grondige reiniging onder het tandvlees. Als het tandvlees erg gezwollen is zal het abces worden ontlast zodat pus kan afvloeien om de druk te verlichten.

Een open antrum is een open verbinding tussen de mond en de neusbijholte en kan ontstaan na het verwijderen van een kies. Het sluiten van deze opening vindt bij voorkeur dezelfde dag plaats.

De tandarts maakt uw losgeraakte tand met een spalk vast aan de niet beschadigde buurtanden. De losgeraakte tand blijft zo stevig op zijn plaats en groeit weer vast. In de meeste gevallen moet de spalk na 2 tot 6 weken worden verwijderd.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.