Spoed Tandarts Spaarndam

Zit u thuis met pijn in uw gebit en kunt u de pijn niet meer weerstaan? Bel dan naar onze spoed tandartspraktijk in Spaarndam! Op wat voor moment van de dag dan ook kunt u ons bellen. Wij zijn namelijk iedere dag van de week, 24 uur lang open. Voor ieder spoedgeval wat betreft uw tanden kunt u dus daadwerkelijk altijd bij ons terecht. Een spoedgeval komt dan ook vaak voor. Soms ontstaat er een heftige ontsteking, bijvoorbeeld na een eerdere ingreep of bij de verstandskies. Daarnaast komt het ook vaak voor dat er patiënten onze tandartspraktijk in Spaarndam binnen komen lopen waarvan hun tand is afgebroken of losgelaten. Dit komt dan ook vaak door een trauma. Voornamelijk wanneer een tand is afgebroken. Oorzaken zijn bijvoorbeeld een sportwedstrijd of wanneer deze patiënten van hun fiets gevallen zijn. Wij restaureren uw tanden in wat voor geval dan ook met de beste zorg!

Bel ons op 023-8882300

Na 16:30 en in de weekenden zijn wij bereikbaar op 06-21993333

Snelle mondzorg in Spaarndam

Voor veel diverse behandelingen kunt u dus terecht bij onze spoed tandarts in Spaarndam! U hoeft ons simpelweg te bellen en u wordt direct al geholpen. Aan de telefoon geven wij namelijk al advies over wat u alvast kunt doen om de pijn tijdelijk te verminderen. Daarna nodigen wij u natuurlijk direct uit in onze tandartspraktijk nabij Spaarndam. Allereerst wordt uw gebit volledig onderzocht. Foto’s van uw kaak maken inzichtelijk wat er aan de hand is en wat er gedaan moet worden. Vervolgens kunnen we van start gaan met de behandeling. Deze moet u ter plekke bekostigen. Vaak liggen de kosten dan ook tussen de 80 en 200 euro. Wordt het toch meer dan 250 euro, dan maakt de behandelende nood tandarts een kostenbegroting voor u. Zo is voor u duidelijk wat de kosten exact zijn. Wat de betaling betreft kunt u dit simpelweg per pin doen of wanneer u dit liever heeft contant betalen. Hierna krijgt u altijd een factuur die u kunt laten declareren bij uw verzekeraar.

Ontzorgd van A tot Z

Wanneer u onzeker bent of u met uw klachten/problemen bij ons terecht kunt, neem dan gerust contact met ons op.

Uw wordt direct geholpen

Heeft u kiespijn? Bel ons meteen om een afspraak te maken.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Spoed tandarts Spaarndam voor diverse behandelingen

Een spoedgeval met betrekking tot het gebit komt vaker voor dan je denkt! Voor veel diverse behandelingen kunt u bij onze spoed tandartspraktijk in Spaarndam terecht. Zo zijn wij gespecialiseerd in bijvoorbeeld wortelkanaalbehandelingen, abces behandelingen en meer! Waar we vaker mee te maken hebben is een afgebroken tand, of een tand die volledig losgelaten is. Dit zet onze spoed tandarts in Spaarndam weer netjes recht. Met een afgebroken tand zorgen wij er met een vulling voor dat er niks meer van te zien is. Wanneer een hele tand losgelaten is zullen wij dit weer netjes terugzetten door de tand met een spalk vast te zetten aan de buurtanden. Binnen enkele weken zal de tand weer vastgegroeid moeten zijn. De spalk wordt dan vaak ook na 2 tot 6 weken verwijderd.

Openingstijden

Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Maandag: 08:00 – 21:30

Dinsdag: 08:00 – 21:30

Woensdag: 08:00 – 21:30

Donderdag: 08:00 – 21:30

Vrijdag: 08:00 – 21:30

Zaterdag: op afspraak

Zondag: op afspraak

Behandelingen voor spoed
zijn op afspraak, vanaf 22:00
telefonisch consult.

Spoed tandartspraktijk Spaarndam voor noodgevallen!

Is uw tand nu afgebroken, losgelaten of heeft u een ontsteking? Onze spoed tandarts in Spaarndam zal uw gebit weer volledig restaureren. Een pijnlijk gebit is iets wat vaak erg in de weg zit. Eten doet pijn, als u er niet aan zit doet het constant pijn, als u praat doet het pijn, kortom in sommige gevallen doet uw gebit of kaak constant pijn. Hier wilt u dan ook zo snel mogelijk vanaf. Wij zorgen ervoor dat uw gebit weer netjes en schoon is en adviseren u vervolgens. Met onze nood tandarts zal uw mondzorg in Spaarndam dus weer volledig in orde zijn. Neem dus direct contact op met onze tandartspraktijk! Uw klachten zullen wij verhelpen! Ook als u komt uit Haarlem, Bloemendaal of Zandvoort.

Een afspraak maken?

Bel hier direct met ons!

Covid 19 vragenlijst

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren dezelfde tarieven als bij een gewone tandarts. De tarieven worden door de overheid bepaald en zijn hierdoor in heel Nederland hetzelfde. De kosten van een behandeling bij de spoedtandarts bedragen meestal tussen de €80 en €200, mochten de kosten toch meer dan €250 bedragen zal er door de behandelend arts altijd een kostenbegroting worden opgesteld.

Betaling

De behandeling kan bij ons per PIN of contant ter plaatse worden voldaan. U kunt de factuur hierna, indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, declareren bij uw zorgverzekeraar.

Meest voorkomende spoedbehandelingen

Probleem gericht consult, onderzoek, meestal in combinatie met een röntgenfoto.

Restauratie met een vulling en meestal in combinatie met een röntgenfoto. De vulling voorkomt verdere kiespijn.

Het door de tandarts chirurgisch verwijderen of trekken van een tand of kies in combinatie met een röntgenfoto (inclusief verdoven en hechten)

Initiële behandeling per kanaal in combinatie met röntgenfoto’s. Deze behandeling moet altijd worden afgemaakt bij uw eigen tandarts.

Over het algemeen zal de tandarts het abces verhelpen door middel van een wortelkanaalbehandeling of een grondige reiniging onder het tandvlees. Als het tandvlees erg gezwollen is zal het abces worden ontlast zodat pus kan afvloeien om de druk te verlichten.

Een open antrum is een open verbinding tussen de mond en de neusbijholte en kan ontstaan na het verwijderen van een kies. Het sluiten van deze opening vindt bij voorkeur dezelfde dag plaats.

De tandarts maakt uw losgeraakte tand met een spalk vast aan de niet beschadigde buurtanden. De losgeraakte tand blijft zo stevig op zijn plaats en groeit weer vast. In de meeste gevallen moet de spalk na 2 tot 6 weken worden verwijderd.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.