Spoed Tandarts Beverwijk

Heeft u met spoed een tandarts nodig in Beverwijk? Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. En dat zeven dagen per week! Het kan natuurlijk wel eens gebeuren dat u met spoed een tandarts nodig heeft om verschillende redenen. Denk bijvoorbeeld aan een tand die afgebroken is door een trauma tijdens een sportwedstrijd of door een ander klein ongeval. Dit restaureren wij weer door een vulling te maken of wanneer de tand helemaal los is het vast te maken aan de niet beschadigde buurtanden met een spalk. Zo zijn er meer behandelingen als een wortelkanaalbehandeling die u met spoed kunt laten uitvoeren. U kunt altijd snel bij onze tandartspraktijk in Beverwijk terecht waarbij u direct wordt geholpen. Hebben wij de behandeling gedaan en heeft u een vervolgafspraak nodig? Dan zullen wij u weer doorverwijzen naar uw vaste tandartspraktijk. Lees hieronder verder voor meer informatie of neem direct contact op voor spoed!

Bel ons op 023-8882300

Na 16:30 en in de weekenden zijn wij bereikbaar op 06-21993333

Snelle mondzorg in Beverwijk

Bij onze tandartspraktijk in Beverwijk kunt u snel terecht voor al uw acute problemen! Wij hebben een team van hoogopgeleide, vakkundige tandartsen. Zij hebben de slechtste en ergste scenario’s al meegemaakt. Niks is dus te gek! U heeft een acuut probleem en belt ons meteen op. Vervolgens zullen wij u zo nodig telefonisch adviseren voordat u langskomt. Hiermee kunt u eventueel uw klachten al verminderen. Vervolgens komt u naar onze tandartspraktijk waar u de behandeling krijgt. De kosten van deze behandeling liggen vaak tussen de 80 en 200 euro. Is dit niet het geval en lopen de kosten op tot over de 250 euro, dan zal de arts een kostenbegroting opstellen. Hiermee worden alle kosten inzichtelijk. Daar wij een spoed tandarts in Beverwijk zijn dient u het bedrag altijd direct te betalen. Dit kunt u simpelweg per pin doen bij ons. Betaalt u liever contant, dan is dit zeker ook mogelijk. Naderhand krijgt u een factuur die u kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Ontzorgd van A tot Z

Wanneer u onzeker bent of u met uw klachten/problemen bij ons terecht kunt, neem dan gerust contact met ons op.

Uw wordt direct geholpen

Heeft u kiespijn? Bel ons meteen om een afspraak te maken.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Spoed tandarts Beverwijk voor diverse behandelingen

U bent niet de enige. Het komt vaak voor dat iemand voor een spoedgeval van het gebit bij ons langskomt. Als spoed tandartspraktijk in Beverwijk zijn wij dan ook in te zetten voor veel diverse behandelingen. Zo komt het vaker voor dat iemand zijn tand los is gelaten of er een stuk van afgebroken is. Wanneer een tand losgelaten is kunnen wij deze met een spalk weer vastmaken aan de buurtanden. Hierdoor blijft de tand op zijn plaats en zal deze vastgroeien op zijn plek. Vervolgens moet de spalk na 2 tot 6 weken over het algemeen wel weer worden verwijderd. Is uw tand afgebroken? Dan zullen wij de restaureren met een vulling. Allereerst wordt hiervoor een röntgenfoto gemaakt. De vulling voorkomt daarna eventuele kiespijn.

Openingstijden

Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Maandag: 08:00 – 21:30

Dinsdag: 08:00 – 21:30

Woensdag: 08:00 – 21:30

Donderdag: 08:00 – 21:30

Vrijdag: 08:00 – 21:30

Zaterdag: op afspraak

Zondag: op afspraak

Behandelingen voor spoed
zijn op afspraak, vanaf 22:00
telefonisch consult.

Bel onze spoed tandartspraktijk Beverwijk direct

Heeft u nu een spoedgeval en wilt u direct geholpen worden door een nood tandarts in Beverwijk? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Met onze vakkundige tandartsen wordt uw klacht met de beste zorg behandeld. Pijn of irritatie in de mond is voor niemand fijn en zit vaak in de weg met eten en praten. Voor verschillende spoedgevallen kunt u bij ons terecht. Denk aan wortelkanaalbehandelingen, wanneer er een tand los is gekomen of afgebroken is, abces behandelingen, extractie van een tand en meer. Voor de afspraak heeft u alleen een identiteitsbewijs nodig. Kom dus meteen bij ons langs! Ook als u woonachtig bent in de buurt van Velsen of Velserbroek.

Een afspraak maken?

Bel hier direct met ons!

Covid 19 vragenlijst

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren dezelfde tarieven als bij een gewone tandarts. De tarieven worden door de overheid bepaald en zijn hierdoor in heel Nederland hetzelfde. De kosten van een behandeling bij de spoedtandarts bedragen meestal tussen de €80 en €200, mochten de kosten toch meer dan €250 bedragen zal er door de behandelend arts altijd een kostenbegroting worden opgesteld.

Betaling

De behandeling kan bij ons per PIN of contant ter plaatse worden voldaan. U kunt de factuur hierna, indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, declareren bij uw zorgverzekeraar.

Meest voorkomende spoedbehandelingen

Probleem gericht consult, onderzoek, meestal in combinatie met een röntgenfoto.

Restauratie met een vulling en meestal in combinatie met een röntgenfoto. De vulling voorkomt verdere kiespijn.

Het door de tandarts chirurgisch verwijderen of trekken van een tand of kies in combinatie met een röntgenfoto (inclusief verdoven en hechten)

Initiële behandeling per kanaal in combinatie met röntgenfoto’s. Deze behandeling moet altijd worden afgemaakt bij uw eigen tandarts.

Over het algemeen zal de tandarts het abces verhelpen door middel van een wortelkanaalbehandeling of een grondige reiniging onder het tandvlees. Als het tandvlees erg gezwollen is zal het abces worden ontlast zodat pus kan afvloeien om de druk te verlichten.

Een open antrum is een open verbinding tussen de mond en de neusbijholte en kan ontstaan na het verwijderen van een kies. Het sluiten van deze opening vindt bij voorkeur dezelfde dag plaats.

De tandarts maakt uw losgeraakte tand met een spalk vast aan de niet beschadigde buurtanden. De losgeraakte tand blijft zo stevig op zijn plaats en groeit weer vast. In de meeste gevallen moet de spalk na 2 tot 6 weken worden verwijderd.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.