Spoed Tandarts Haarlem?

Altijd met spoed een tandarts in Haarlem beschikbaar, ook in de avonduren en in het weekend. U weet natuurlijk dat het gezond houden van uw gebit belangrijk is, zo voorkomt u behandelingen en problemen aan uw tanden en kiezen. Daarom raden wij u aan minimaal 2 maar per jaar een tandarts in Haarlem te bezoeken.

Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren; ineens klachten of problemen met uw gebit. Heeft u er zoveel last van dat u niet kunt wachten tot het moment dat uw tandarts een gaatje voor u heeft? Dan kunt u bij ons terecht, 7 dagen per week. Wij kunnen u altijd snel helpen in onze tandartsenpraktijk nabij Haarlem. Heeft u een eigen vaste tandarts en hebben wij u behandeld voor een spoedgeval? Dan verwijzen wij u altijd weer terug naar uw eigen tandarts. Indien er vervolgbehandelingen nodig zijn dienen die in uw eigen tandartspraktijk te worden uitgevoerd.

Bel ons op 023-8882300

Na 16:30 en in de weekenden zijn wij bereikbaar op 06-21993333

Uw mondzorg in regio Haarlem

Is uw vulling ineens losgeraakt, acuut last van een ontsteking aan uw tandvlees of last van iets anders dat met spoed aandacht nodig heeft? Ten alle tijden kunt u terecht bij onze tandartspraktijk nabij Haarlem. Hier is altijd een spoed tandarts aanwezig die u kunt helpen met uw spoedgeval. We hebben altijd plek voor patiënten die acute zorg nodig hebben, ook wanneer u niet bij ons staat ingeschreven. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van diverse klachten. Onze apotheek is vanaf 22:00 uur geopend, hier kunt u terecht voor pijnstilling en antibiotica.

Houdt u er wel rekening mee dat er in de avonduren en weekenden een ander tarief wordt gerekend en dat u de kosten van de behandeling direct dient te voldoen. Bent u aanvullend verzekerd? Dan kunt de kosten achteraf declareren bij uw verzekering.

Vul nu het formulier op de website in zodat wij kunnen kijken naar wat de mogelijkheden zijn. De kans is zeer groot dat u dezelfde dag nog met spoed wordt behandeld door één van onze tandartsen. Ook als u komt vanuit bijvoorbeeld Bloemendaal of Heemstede.

Ontzorgd van A tot Z

Wanneer u onzeker bent of u met uw klachten/problemen bij ons terecht kunt, neem dan gerust contact met ons op.

Uw wordt direct geholpen

Heeft u kiespijn? Bel ons meteen om een afspraak te maken.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Acute tandvleesontsteking? Bel spoed tandarts Haarlem!

Uw eigen tandarts of mondhygiënist in Haarlem controleert de gesteldheid van uw tandvlees. Sterker nog, dit is voor hen zelfs verplicht om te doen tijdens de periodieke controle. Een ontsteking aan het tandvlees kunt u vaak herkennen doordat het tandvlees pijnlijk, gezwollen en rood is. Soms kan het zijn dat uw tandvlees gaat bloeden wanneer u uw tanden poetst.

Meestal kan een behandeling aan het tandvlees worden uitgevoerd in de praktijk van uw eigen tandarts. Ook onze spoed tandarts in Haarlem kan vaak de behandelingen zelf uitvoeren. Het kan voorkomen dat de behandeling te complex wordt, dan stuurt onze tandarts u waarschijnlijk door naar een parodontoloog in Haarlem. Een parodontoloog is een specialist die zich bezighoudt met het behandelen van ontstekingen van het tandvlees.

Openingstijden

Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Maandag: 08:00 – 21:30

Dinsdag: 08:00 – 21:30

Woensdag: 08:00 – 21:30

Donderdag: 08:00 – 21:30

Vrijdag: 08:00 – 21:30

Zaterdag: op afspraak

Zondag: op afspraak

Behandelingen voor spoed
zijn op afspraak, vanaf 22:00
telefonisch consult.

Last van uw gebit? Neem contact met ons op!

Heeft u met spoed een tandarts in de buurt van Haarlem nodig? Geen probleem! Bij ons is iedereen welkom, ook als u niet ingeschreven staat bij onze tandartsenpraktijk. Wij willen niemand dagen lang rond laten lopen met pijn aan het gebit. We helpen u zo snel mogelijk verder zodra wij weten wat uw klacht is.

Het enige wat u hoeft te doen bij spoed is contact met ons opnemen. Houdt u er alstublieft wel rekening mee dat u uw ID-kaart meeneemt en dat de behandeling ter plekke dient te worden voldaan. In veel gevallen zult u het grootste deel van de kosten kunnen declareren bij uw verzekering.

Een afspraak maken?

Bel hier direct met ons!

Covid 19 vragenlijst

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren dezelfde tarieven als bij een gewone tandarts. De tarieven worden door de overheid bepaald en zijn hierdoor in heel Nederland hetzelfde. De kosten van een behandeling bij de spoedtandarts bedragen meestal tussen de €80 en €200, mochten de kosten toch meer dan €250 bedragen zal er door de behandelend arts altijd een kostenbegroting worden opgesteld.

Betaling

De behandeling kan bij ons per PIN of contant ter plaatse worden voldaan. U kunt de factuur hierna, indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, declareren bij uw zorgverzekeraar.

Meest voorkomende spoedbehandelingen

Probleem gericht consult, onderzoek, meestal in combinatie met een röntgenfoto.

Restauratie met een vulling en meestal in combinatie met een röntgenfoto. De vulling voorkomt verdere kiespijn.

Het door de tandarts chirurgisch verwijderen of trekken van een tand of kies in combinatie met een röntgenfoto (inclusief verdoven en hechten)

Initiële behandeling per kanaal in combinatie met röntgenfoto’s. Deze behandeling moet altijd worden afgemaakt bij uw eigen tandarts.

Over het algemeen zal de tandarts het abces verhelpen door middel van een wortelkanaalbehandeling of een grondige reiniging onder het tandvlees. Als het tandvlees erg gezwollen is zal het abces worden ontlast zodat pus kan afvloeien om de druk te verlichten.

Een open antrum is een open verbinding tussen de mond en de neusbijholte en kan ontstaan na het verwijderen van een kies. Het sluiten van deze opening vindt bij voorkeur dezelfde dag plaats.

De tandarts maakt uw losgeraakte tand met een spalk vast aan de niet beschadigde buurtanden. De losgeraakte tand blijft zo stevig op zijn plaats en groeit weer vast. In de meeste gevallen moet de spalk na 2 tot 6 weken worden verwijderd.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.