Spoed Tandarts Heemstede

Voor een spoed tandarts in Heemstede kunt u ons direct contacteren! Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen in de week geopend! Een spoedgeval is iets dat wel vaker voorkomt. U heeft acuut last van uw tandvlees, er moet ineens een tand getrokken worden, er is een tand afgebroken en noem maar op. Er zijn veel scenario’s die je kunt bedenken waarbij spoed nodig is. Voor een geval dat met uw gebit te maken heeft kunt u daarom altijd bij ons terecht! Onze tandartspraktijk in Heemstede beschikt over veel goed geschoolde tandartsen die dus wel weten wat ze aan het doen zijn. Is er door één van onze spoed tandartsen een behandeling gedaan waarna nog een vervolgafspraak moet komen? Wij zullen u dan doorverwijzen naar uw eigen tandarts. Verkeert u nu in een situatie waar spoed bij nodig is? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Wij zullen uw gebit verzorgen.

Bel ons op 023-8882300

Na 16:30 en in de weekenden zijn wij bereikbaar op 06-21993333

Nood mondzorg in Heemstede

Onze nood tandarts in Heemstede is beschikbaar voor al uw spoedgevallen. Wanneer u ons belt zullen wij u zo nodig direct adviseren over wat u zelf alvast kunt doen. Zo kunt u de klachten eventueel al tijdelijk verminderen voordat u behandeld wordt. Vervolgens komt u naar onze spoed tandartspraktijk. Hier zullen wij uw gebit onderzoeken en behandelen. De kosten voor een behandeling verschillen. Deze liggen tussen de 80 en 200 euro. Afhankelijk van welke behandeling u nodig heeft. Het komt natuurlijk ook wel eens voor dat de kosten oplopen tot over de 250 euro. Is dit het geval, dan zal onze nood tandarts de kosten voor u inzichtelijk maken met een kostenbegroting. Aangezien wij een spoed tandarts in Heemstede zijn, dient u de betaling meteen op locatie te doen. U kunt bij ons pinnen en contant betalen. Hoe dan ook krijgt u een factuur zodat u deze kunt declareren bij uw verzekering.

Ontzorgd van A tot Z

Wanneer u onzeker bent of u met uw klachten/problemen bij ons terecht kunt, neem dan gerust contact met ons op.

Uw wordt direct geholpen

Heeft u kiespijn? Bel ons meteen om een afspraak te maken.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Spoed tandarts Heemstede voor al uw behandelingen

Een spoedgeval voor het gebit komt vaak voor. Heeft u een wortelkanaalbehandeling nodig, is er een stuk van uw tand afgebroken, is er een hele tand losgekomen of heeft u een ander spoedgeval? Bij onze spoed tandarts Heemstede kunt u voor ieder spoedgeval terecht! Het komt bijvoorbeeld wel eens voor dat er een spoedgeval is van een tand die met spoed getrokken moet worden. In zo een geval maken we een röntgenfoto. Vervolgens wordt uw kaak verdoofd en trekken we de tand. Naderhand hechten we de open plek die overblijft uiteraard.

Openingstijden

Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Maandag: 08:00 – 21:30

Dinsdag: 08:00 – 21:30

Woensdag: 08:00 – 21:30

Donderdag: 08:00 – 21:30

Vrijdag: 08:00 – 21:30

Zaterdag: op afspraak

Zondag: op afspraak

Behandelingen voor spoed
zijn op afspraak, vanaf 22:00
telefonisch consult.

Spoed tandartspraktijk Heemstede direct beschikbaar!

Bent u nu iemand die een spoedbehandeling nodig heeft van een nood tandarts in Heemstede? Dan kunt u zo snel mogelijk bij onze tandartspraktijk terecht. Pijn in de mond is voor niemand fijn. Wat voor klacht u ook heeft, u kunt bij ons als spoed tandarts in Heemstede altijd aan de bel trekken. Uw klachten worden bij ons met één behandeling zo goed mogelijk verholpen. De rest van de nodige vervolgbehandelingen zal uw eigen tandarts voor u afmaken. Voor de behandeling bij ons dient u alleen uw identiteitsbewijs mee te nemen. U hoeft dus alleen te betalen en uw ID-kaart te laten zien, en u kunt behandeld worden. Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op voor de behandeling van uw klachten! U kunt ook bij ons terecht als u in de buurt woont van Haarlem, Hillegom of Bennebroek.

Een afspraak maken?

Bel hier direct met ons!

Covid 19 vragenlijst

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren dezelfde tarieven als bij een gewone tandarts. De tarieven worden door de overheid bepaald en zijn hierdoor in heel Nederland hetzelfde. De kosten van een behandeling bij de spoedtandarts bedragen meestal tussen de €80 en €200, mochten de kosten toch meer dan €250 bedragen zal er door de behandelend arts altijd een kostenbegroting worden opgesteld.

Betaling

De behandeling kan bij ons per PIN of contant ter plaatse worden voldaan. U kunt de factuur hierna, indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, declareren bij uw zorgverzekeraar.

Meest voorkomende spoedbehandelingen

Probleem gericht consult, onderzoek, meestal in combinatie met een röntgenfoto.

Restauratie met een vulling en meestal in combinatie met een röntgenfoto. De vulling voorkomt verdere kiespijn.

Het door de tandarts chirurgisch verwijderen of trekken van een tand of kies in combinatie met een röntgenfoto (inclusief verdoven en hechten)

Initiële behandeling per kanaal in combinatie met röntgenfoto’s. Deze behandeling moet altijd worden afgemaakt bij uw eigen tandarts.

Over het algemeen zal de tandarts het abces verhelpen door middel van een wortelkanaalbehandeling of een grondige reiniging onder het tandvlees. Als het tandvlees erg gezwollen is zal het abces worden ontlast zodat pus kan afvloeien om de druk te verlichten.

Een open antrum is een open verbinding tussen de mond en de neusbijholte en kan ontstaan na het verwijderen van een kies. Het sluiten van deze opening vindt bij voorkeur dezelfde dag plaats.

De tandarts maakt uw losgeraakte tand met een spalk vast aan de niet beschadigde buurtanden. De losgeraakte tand blijft zo stevig op zijn plaats en groeit weer vast. In de meeste gevallen moet de spalk na 2 tot 6 weken worden verwijderd.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.