Spoed Tandarts Hillegom

Spoed tandarts in Hillegom nodig? Dan kunt u bij onze tandartspraktijk terecht! Wij zijn namelijk zeven dagen per week de hele dag beschikbaar. Het komt vaker voor dat iemand acuut last krijgt van hun tanden, tandvlees of andere problemen aan het gebit. Zo kan er ook een tand afgebroken zijn of zelfs volledig losgekomen zijn. Met dit soort gevallen kunt u bij onze tandartspraktijk in Hillegom terecht. Wij hebben veel goed opgeleide en vakkundige tandartsen in dienst. Al uw klachten worden dus met de beste zorg behandeld. Is er na uw behandeling één of meerdere vervolgafspraken nodig? Dan neemt u eigen tandarts dat weer van ons over. Voor spoed kunt u dus bij onze tandartspraktijk terecht. Bel dus direct als het niet kan wachten!

Bel ons op 023-8882300

Na 16:30 en in de weekenden zijn wij bereikbaar op 06-21993333

Nood mondzorg in Hillegom

Wij zijn als nood tandarts in Hillegom beschikbaar voor allerlei verschillende klachten en behandelingen. Neem voor spoed dus direct contact met ons op. Wanneer u belt kunnen wij u zo nodig adviseren zodat u er zelf alvast voor kunt zorgen dat uw klachten tijdelijk verminderen. Vervolgens komt u naar onze tandartspraktijk waar u een behandeling krijgt. Allereerst onderzoeken we uw gebit en maken we vaak een röntgenfoto. Nadat het onderzoek is gedaan en duidelijk in kaart is gebracht wat er precies aan de hand is wordt u behandeld. De kosten hiervoor variëren afhankelijk van welke behandeling u precies krijgt. Dit ligt meestal tussen de 80 en 200 euro. Wordt het toch meer dan 250 euro, dan maakt de behandelende spoed tandarts de kosten inzichtelijk door middel van een kostenbegroting. De betaling dient u overigens meteen op locatie te doen. Pinnen en contant betalen is beide mogelijk. U krijgt dan ook altijd een factuur zodat u deze kunt declareren bij de zorgverzekering.

Ontzorgd van A tot Z

Wanneer u onzeker bent of u met uw klachten/problemen bij ons terecht kunt, neem dan gerust contact met ons op.

Uw wordt direct geholpen

Heeft u kiespijn? Bel ons meteen om een afspraak te maken.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Spoed tandarts Hillegom voor al uw behandelingen

Voor een spoedbehandeling bij onze spoed tandarts in Hillegom kunt u voor veel diverse behandelingen terecht. Een wortelkanaalbehandeling is mogelijk, maar ook wanneer uw tand is losgelaten of is afgebroken kunt u bij ons terecht. Wij zetten een losgelaten tand weer vast aan de niet aangedane buurtanden door middel van een spalk. Deze spalk moet vaak na twee tot zes weken weer verwijderd worden. Dit is geheel afhankelijk van hoe snel de tand weer vastgroeit. Een afgebroken tand restaureren wij ook op een nette manier. Met een vulling zorgen wij ervoor dat er niks meer van te zien is en eventuele kiespijn niet zal ontstaan! Als nood tandarts in Hillegom zullen wij uw gebit dus volledig restaureren!

Openingstijden

Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Maandag: 08:00 – 21:30

Dinsdag: 08:00 – 21:30

Woensdag: 08:00 – 21:30

Donderdag: 08:00 – 21:30

Vrijdag: 08:00 – 21:30

Zaterdag: op afspraak

Zondag: op afspraak

Behandelingen voor spoed
zijn op afspraak, vanaf 22:00
telefonisch consult.

Spoed tandartspraktijk Hillegom direct beschikbaar!

Heeft u acute klachten aan uw gebit? Neem dan direct contact op met uw spoed tandarts in Hillegom. Nadat u belt kunt u direct bij ons terecht. Wij nemen de pijn en irritatie in uw gebit graag bij u weg. Het enige wat u hoeft te doen is bellen, uw identiteitsbewijs meenemen en vervolgens betalen als u in onze tandartspraktijk nabij Hillegom komt voor de behandeling. Uw identiteitsbewijs is erg belangrijk! Zo kunnen we namelijk zien bij welke tandarts u normaal gesproken zit, wat de geschiedenis van uw gebit is en deze behandeling aan uw dossier toevoegen. Vervolgafspraken zullen daarna weer bij uw standaard tandarts gedaan worden! Voor spoed wacht u dus niet langer en neemt u contact met ons op! Ook als u woont in Haarlem, Heemstede of Bennebroek.

Een afspraak maken?

Bel hier direct met ons!

Covid 19 vragenlijst

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren dezelfde tarieven als bij een gewone tandarts. De tarieven worden door de overheid bepaald en zijn hierdoor in heel Nederland hetzelfde. De kosten van een behandeling bij de spoedtandarts bedragen meestal tussen de €80 en €200, mochten de kosten toch meer dan €250 bedragen zal er door de behandelend arts altijd een kostenbegroting worden opgesteld.

Betaling

De behandeling kan bij ons per PIN of contant ter plaatse worden voldaan. U kunt de factuur hierna, indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, declareren bij uw zorgverzekeraar.

Meest voorkomende spoedbehandelingen

Probleem gericht consult, onderzoek, meestal in combinatie met een röntgenfoto.

Restauratie met een vulling en meestal in combinatie met een röntgenfoto. De vulling voorkomt verdere kiespijn.

Het door de tandarts chirurgisch verwijderen of trekken van een tand of kies in combinatie met een röntgenfoto (inclusief verdoven en hechten)

Initiële behandeling per kanaal in combinatie met röntgenfoto’s. Deze behandeling moet altijd worden afgemaakt bij uw eigen tandarts.

Over het algemeen zal de tandarts het abces verhelpen door middel van een wortelkanaalbehandeling of een grondige reiniging onder het tandvlees. Als het tandvlees erg gezwollen is zal het abces worden ontlast zodat pus kan afvloeien om de druk te verlichten.

Een open antrum is een open verbinding tussen de mond en de neusbijholte en kan ontstaan na het verwijderen van een kies. Het sluiten van deze opening vindt bij voorkeur dezelfde dag plaats.

De tandarts maakt uw losgeraakte tand met een spalk vast aan de niet beschadigde buurtanden. De losgeraakte tand blijft zo stevig op zijn plaats en groeit weer vast. In de meeste gevallen moet de spalk na 2 tot 6 weken worden verwijderd.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.