Spoed Tandarts Santpoort

Heeft u klachten aan uw gebit waar direct naar gekeken moet worden? Neem dan snel contact op met onze spoed tandartspraktijk nabij Santpoort! Wij zijn de hele dag geopend, 24 uur per dag. Ook op zaterdag en zondag. Het komt wel eens voor dat een er ineens een heftige ontsteking in de mond ontstaat. In dit geval wilt u er uiteraard snel vanaf. Het doet alleen maar pijn en het irriteert. Met onze spoed tandarts kunt u direct geholpen worden. Ook voor andere gevallen als een wortelkanaalbehandeling, abces behandeling of een behandeling voor een losgelaten of afgebroken tand kunt u bij ons terecht. Zo zijn er nog wel meer dingen die onze spoed tandartsen met mondzorg in Santpoort voor u kunnen betekenen. Onze tandartsen zijn hoog opgeleid en hebben veel ervaring. Zij zullen er dus zeker voor zorgen dat jij weer een schoon, gezond en net gebit hebt. Neem dus direct contact op voor een spoedgeval!

Bel ons op 023-8882300

Na 16:30 en in de weekenden zijn wij bereikbaar op 06-21993333

Mondzorg Santpoort voor uw spoedgevallen

Wat voor acute klacht u ook heeft, onze spoed tandartsen in Santpoort zullen het voor u rechtzetten. Wanneer u belt zullen wij u aan de telefoon adviseren over dingen die u kunt doen om de klachten tijdelijk alvast te verminderen. Wanneer u in onze tandartspraktijk nabij Santpoort komt zullen wij eerst uw gebit onderzoeken. Röntgenfoto’s zullen worden gemaakt waardoor we goed inzichtelijk krijgen wat er aan de hand is met uw gebit. Vervolgens kunnen we beginnen met behandelen. De prijs van de behandeling hangt af van de soort behandeling die u nodig heeft. Meestal zal de prijs tussen de 80 en 200 euro liggen. Dit zou op kunnen lopen. Wanneer dit het geval is en de prijs boven de 250 euro uitvalt, zullen wij een kostenbegroting voor u samenstelling. Zo is voor u duidelijk wat de kosten precies zijn geweest. De betaling die u op locatie doet kunt u contant of per pin voltooien. Van deze betaling krijgt u altijd een factuur mee. Deze kunt u aangeven bij uw zorgverzekering. De factuur wordt dan gedeclareerd en u kunt een deel, of het heel bedrag terugkrijgen!

Ontzorgd van A tot Z

Wanneer u onzeker bent of u met uw klachten/problemen bij ons terecht kunt, neem dan gerust contact met ons op.

Uw wordt direct geholpen

Heeft u kiespijn? Bel ons meteen om een afspraak te maken.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Spoed tandarts Santpoort voor al uw behandelingen

Als spoed tandarts in Santpoort zijn wij in te schakelen voor diverse behandelingen. Wij zijn er in enkele dan ook gespecialiseerd. Dit betreft een wortelkanaalbehandeling, tandextractie, abces behandeling, antrumsluiting na een tandextractie, een vulling wanneer een tand is afgebroken of een losgelaten tand terugzetten door het vast te maken aan de buurtanden met een spalk. Onze nood tandarts in Santpoort zorgt er altijd voor dat uw gebit weer helemaal mooi, schoon en gezond is. Als dit niet in één behandeling lukt, zullen wij u doorverwijzen naar uw eigen tandarts zodat diegene het af kan maken!

Openingstijden

Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Maandag: 08:00 – 21:30

Dinsdag: 08:00 – 21:30

Woensdag: 08:00 – 21:30

Donderdag: 08:00 – 21:30

Vrijdag: 08:00 – 21:30

Zaterdag: op afspraak

Zondag: op afspraak

Behandelingen voor spoed
zijn op afspraak, vanaf 22:00
telefonisch consult.

Bel spoed tandartspraktijk Santpoort direct!

Zit u nu thuis met een een vervelende pijn of irritatie in uw mond, en wilt u er zo snel mogelijk vanaf? Bel dan direct naar onze spoed tandarts in Santpoort! Wij zullen ervoor zorgen dat het vervelende gevoel in uw mond bij u weggenomen wordt. Het enige wat u naar de afspraak mee hoeft te nemen is uw identiteitsbewijs, daarnaast moet u uiteraard de betaling op locatie voldoen. Met uw identiteitsbewijs kunnen wij namelijk uw dossier zien. Zo weten we wat de geschiedenis van uw gebit is en wat voor behandelingen u dus al heeft begaan. Vervolgens kan deze behandeling eraan toegevoegd worden. Zit u dus nu op de bank met een spoedgeval met betrekking tot uw gebit? Bel dan direct onze tandartspraktijk in Santpoort voor de beste mondzorg! Ook helpen wij u graag als u belt vanuit bijvoorbeeld Velsen, IJmuiden of Driehuis!

Een afspraak maken?

Bel hier direct met ons!

Covid 19 vragenlijst

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren dezelfde tarieven als bij een gewone tandarts. De tarieven worden door de overheid bepaald en zijn hierdoor in heel Nederland hetzelfde. De kosten van een behandeling bij de spoedtandarts bedragen meestal tussen de €80 en €200, mochten de kosten toch meer dan €250 bedragen zal er door de behandelend arts altijd een kostenbegroting worden opgesteld.

Betaling

De behandeling kan bij ons per PIN of contant ter plaatse worden voldaan. U kunt de factuur hierna, indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, declareren bij uw zorgverzekeraar.

Meest voorkomende spoedbehandelingen

Probleem gericht consult, onderzoek, meestal in combinatie met een röntgenfoto.

Restauratie met een vulling en meestal in combinatie met een röntgenfoto. De vulling voorkomt verdere kiespijn.

Het door de tandarts chirurgisch verwijderen of trekken van een tand of kies in combinatie met een röntgenfoto (inclusief verdoven en hechten)

Initiële behandeling per kanaal in combinatie met röntgenfoto’s. Deze behandeling moet altijd worden afgemaakt bij uw eigen tandarts.

Over het algemeen zal de tandarts het abces verhelpen door middel van een wortelkanaalbehandeling of een grondige reiniging onder het tandvlees. Als het tandvlees erg gezwollen is zal het abces worden ontlast zodat pus kan afvloeien om de druk te verlichten.

Een open antrum is een open verbinding tussen de mond en de neusbijholte en kan ontstaan na het verwijderen van een kies. Het sluiten van deze opening vindt bij voorkeur dezelfde dag plaats.

De tandarts maakt uw losgeraakte tand met een spalk vast aan de niet beschadigde buurtanden. De losgeraakte tand blijft zo stevig op zijn plaats en groeit weer vast. In de meeste gevallen moet de spalk na 2 tot 6 weken worden verwijderd.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.