Spoed Tandarts Driehuis

Direct een tandarts nodig in Driehuis omdat u een spoedgeval hebt? In onze tandartspraktijk in Driehuis kunt u altijd terecht in geval van nood. Het maakt voor ons niet uit of het in de avond of in het weekend is, wij zullen u helpen. Wij laten niemand rondlopen met pijn aan het gebit. Staat u niet bij ons ingeschreven of heeft u geen eigen tandarts? Ook geen probleem! Wanneer u ons belt en we een afspraak hebben gepland neemt u uw ID-kaart mee, dan kunnen wij daarmee verder. U kunt vaak direct bij ons terecht, maar altijd sowieso binnen 24 uur. Vul het online inschrijfformulier in of neem gelijk telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers zullen u kort een aantal vragen stellen zodat zij een beeld krijgen van het probleem en de eventuele behandeling. Het helpt irritaties en onduidelijkheden te voorkomen als u hier rustig en volledig op antwoord.

Bel ons op 023-8882300

Na 16:30 en in de weekenden zijn wij bereikbaar op 06-21993333

Mondzorg Driehuis voor spoed

Weet u niet zeker of uw klacht of probleem valt onder spoed en of wij u kunnen helpen in onze tandartspraktijk in Driehuis? Neem dan altijd telefonisch contact met ons op en één van onze medewerkers kunt u dit na het stellen van een aantal vragen gelijk vertellen. Ons team van tandheelkundig medewerkers zijn hoog opgeleid en zeer vakkundig. Zij zullen eerst kijken of en hoe zij u kunnen helpen met het bestrijden van de pijn. Vaak kan dit al door het innemen van een paracetamol. Zo wordt het voor u hopelijk wat dragelijker om de tijd door te komen tot het moment van de afspraak met onze spoed tandarts nabij Driehuis. De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van het type behandeling die wij uit moeten voeren. Vaak liggen deze kosten tussen de €80,- en €250,-, maar mocht het meer worden dan zal onze spoed tandarts dit vooraf inzichtelijk maken. Wel is het zo dat deze kosten gelijk moeten worden voldaan, het liefst per pin.

Ontzorgd van A tot Z

Wanneer u onzeker bent of u met uw klachten/problemen bij ons terecht kunt, neem dan gerust contact met ons op.

Uw wordt direct geholpen

Heeft u kiespijn? Bel ons meteen om een afspraak te maken.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Diverse behandelingen van onze spoed tandartspraktijk Driehuis

Met een spoedgeval aan uw gebit kunt u voor diverse behandelingen bij onze tandartspraktijk in Driehuis terecht. Zo zijn er verschillende gevallen waar onze nood tandartsen in gespecialiseerd zijn. Denk aan een abces behandeling, wortelkanaalbehandeling, tandextractie, antrumsluiting en meer! Zo zien wij ook vaak patiënten waarvan een tand afgebroken is of losgelaten is. Ook dit kan onze spoed tandarts in Driehuis op een hele nette manier restaureren. Na de behandeling zal u niks meer zien van de tanden die aangedaan waren. Is uw tandvlees ontstoken of is er een andere geval die meer dan één behandeling nodig heeft? Dan zal onze nood tandarts u weer doorverwijzen naar uw eigen, standaard tandarts. Diegene zal uw behandelingen vervolgens afronden.

Openingstijden

Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Maandag: 08:00 – 21:30

Dinsdag: 08:00 – 21:30

Woensdag: 08:00 – 21:30

Donderdag: 08:00 – 21:30

Vrijdag: 08:00 – 21:30

Zaterdag: op afspraak

Zondag: op afspraak

Behandelingen voor spoed
zijn op afspraak, vanaf 22:00
telefonisch consult.

Voor spoed belt u onze tandartspraktijk Driehuis direct!

Is er acuut een ontsteking in uw gebit ontstaan, of is er een ander geval in uw mond dat met spoed behandeld moet worden? Bel de spoed tandarts van onze tandartspraktijk in Driehuis! Voor ieder spoedgeval in de mond kunt u bij onze tandartsen aan de bel trekken. Zij zullen uw gebit met de beste zorg mogelijk behandelen. Na de behandeling zijn uw tanden weer als vanouds en zelfs beter! Voor de afspraak heeft u enkel uw identiteitsbewijs nodig. Vervolgens doet u de betaling te plekke. Hier krijgt u een factuur van die u kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. Heeft u dus een spoedgeval met betrekking tot uw kaak, gebit of mond? Bel dan direct onze spoed tandarts in Driehuis! Ook als u met een noodgeval zit in bijvoorbeeld Velsen, IJmuiden of Santpoort.

Een afspraak maken?

Bel hier direct met ons!

Covid 19 vragenlijst

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren dezelfde tarieven als bij een gewone tandarts. De tarieven worden door de overheid bepaald en zijn hierdoor in heel Nederland hetzelfde. De kosten van een behandeling bij de spoedtandarts bedragen meestal tussen de €80 en €200, mochten de kosten toch meer dan €250 bedragen zal er door de behandelend arts altijd een kostenbegroting worden opgesteld.

Betaling

De behandeling kan bij ons per PIN of contant ter plaatse worden voldaan. U kunt de factuur hierna, indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, declareren bij uw zorgverzekeraar.

Meest voorkomende spoedbehandelingen

Probleem gericht consult, onderzoek, meestal in combinatie met een röntgenfoto.

Restauratie met een vulling en meestal in combinatie met een röntgenfoto. De vulling voorkomt verdere kiespijn.

Het door de tandarts chirurgisch verwijderen of trekken van een tand of kies in combinatie met een röntgenfoto (inclusief verdoven en hechten)

Initiële behandeling per kanaal in combinatie met röntgenfoto’s. Deze behandeling moet altijd worden afgemaakt bij uw eigen tandarts.

Over het algemeen zal de tandarts het abces verhelpen door middel van een wortelkanaalbehandeling of een grondige reiniging onder het tandvlees. Als het tandvlees erg gezwollen is zal het abces worden ontlast zodat pus kan afvloeien om de druk te verlichten.

Een open antrum is een open verbinding tussen de mond en de neusbijholte en kan ontstaan na het verwijderen van een kies. Het sluiten van deze opening vindt bij voorkeur dezelfde dag plaats.

De tandarts maakt uw losgeraakte tand met een spalk vast aan de niet beschadigde buurtanden. De losgeraakte tand blijft zo stevig op zijn plaats en groeit weer vast. In de meeste gevallen moet de spalk na 2 tot 6 weken worden verwijderd.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.