Spoed Tandarts Velsen

Heeft u met spoed een tandarts nodig? Dan kunt u bij spoed tandarts Velsen terecht. Vaak dezelfde dag nog kan in onze tandartspraktijk het worden verholpen. Ons vakkundig team van tandheelkundig medewerkers staat voor u klaar. Ook wanneer u niet bij onze tandartspraktijk in Velsen staat ingeschreven, bent u van harte welkom. Iedereen kan bij ons terecht, 7 dagen per week. Bij ons wordt u altijd binnen 24 uur geholpen. Nadat wij een spoedbehandeling hebben uitgevoerd, verwijzen wij u altijd weer terug naar uw eigen tandarts. Mochten er vervolgbehandelingen nodig zijn, dan dient uw eigen tandarts deze uit te voeren.

Loop bij problemen of pijn aan uw gebit niet te lang door omdat uw eigen tandarts geen plek heeft of niet aanwezig is.

Heeft u een spoed tandarts in of rondom Velsen nodig? Neem contact met ons op en we zullen u zo snel mogelijk helpen!

Bel ons op 023-8882300

Na 16:30 en in de weekenden zijn wij bereikbaar op 06-21993333

Acute mondzorg nabij Velsen

Met spoed een tandarts nodig in Velsen? Meestal is de aanleiding hiervoor vervelend, maar zeker ook de timing. Kunt u niet bij uw eigen tandarts in Velsen terecht, want die heeft geen dienst in de avonduren of de weekenden? Geen probleem, daar zijn wij als spoed tandarts voor en gaan we u bij helpen! Spoedgevallen die regelmatig voorkomen zijn onder andere:

  • Kiespijn
  • Tandvleesontsteking
  • Spalken na trauma
  • Uitgevallen kroon of vulling
  • Afgebroken tand of kies

Dit is een kleine greep uit de behandelingen die wij met spoed bij u uit kunnen voeren in onze tandartsenpraktijk in de regio van Velsen. Maar ook in de regio van Beverwijk, IJmuiden en Velserbroek zijn wij actief. Heeft u last van andere klachten en is er haast bij de behandeling geboden? Neem in dat geval contact met ons op, dan kijken wij gelijk wat we voor u kunnen betekenen.

Ontzorgd van A tot Z

Wanneer u onzeker bent of u met uw klachten/problemen bij ons terecht kunt, neem dan gerust contact met ons op.

Uw wordt direct geholpen

Heeft u kiespijn? Bel ons meteen om een afspraak te maken.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Kosten spoed tandartspraktijk Velsen

De tarieven voor een tandartsbehandeling zijn in Nederland vastgesteld door de overheid. Uiteraard hanteren wij ook deze tarieven. Een behandeling door één van onze spoed tandartsen in de regio Velsen zal meestal tussen de €80 en €200 bedragen. Mocht het toch meer dan €250,- gaan kosten dan wordt er altijd een kostenbegroting opgesteld door de tandarts die de behandeling uitvoert. De behandeling dient wel ter plaatse te worden voldaan. Dit kan zowel contant als met de PIN. Bent u aanvullend verzekerd? Dan kunt u de factuur achteraf declareren bij uw zorgverzekeraar.

Openingstijden

Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Maandag: 08:00 – 21:30

Dinsdag: 08:00 – 21:30

Woensdag: 08:00 – 21:30

Donderdag: 08:00 – 21:30

Vrijdag: 08:00 – 21:30

Zaterdag: op afspraak

Zondag: op afspraak

Behandelingen voor spoed
zijn op afspraak, vanaf 22:00
telefonisch consult.

Bel ons wanneer u acuut last van uw gebit krijgt

U bent met spoed op zoek naar een tandarts nabij Velsen? Dan bent u bij onze tandartspraktijk in Velsen aan het juiste adres! Wij behandelen iedereen of u nu wel of geen eigen tandarts hebt. U kunt 7 dagen per week bij ons terecht, één van onze tandartsen zal u binnen 24 uur behandelen. Zo snel mogelijk gaan we kijken wat we kunnen doen om de pijn te verlichten en de klacht te verhelpen. U kunt gelukkig zelf ook alvast iets doen om de pijn te verzachten, denk aan het innemen van een paracetamol. Wordt de pijn niet minder of is de klacht ernstig? Dan kunt u de dosis paracetamol verhogen.

Vergeet niet uw ID-kaart mee naar uw afspraak in onze tandartspraktijk, deze hebben we nodig om wat gegevens te verwerken. De factuur dient na de behandeling te worden voldaan, het liefst met de PIN. U krijgt de factuur natuurlijk mee, zo kunt u in veel gevallen een deel van de kosten declareren bij uw verzekeraar.

Een afspraak maken?

Bel hier direct met ons!

Covid 19 vragenlijst

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren dezelfde tarieven als bij een gewone tandarts. De tarieven worden door de overheid bepaald en zijn hierdoor in heel Nederland hetzelfde. De kosten van een behandeling bij de spoedtandarts bedragen meestal tussen de €80 en €200, mochten de kosten toch meer dan €250 bedragen zal er door de behandelend arts altijd een kostenbegroting worden opgesteld.

Betaling

De behandeling kan bij ons per PIN of contant ter plaatse worden voldaan. U kunt de factuur hierna, indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, declareren bij uw zorgverzekeraar.

Meest voorkomende spoedbehandelingen

Probleem gericht consult, onderzoek, meestal in combinatie met een röntgenfoto.

Restauratie met een vulling en meestal in combinatie met een röntgenfoto. De vulling voorkomt verdere kiespijn.

Het door de tandarts chirurgisch verwijderen of trekken van een tand of kies in combinatie met een röntgenfoto (inclusief verdoven en hechten)

Initiële behandeling per kanaal in combinatie met röntgenfoto’s. Deze behandeling moet altijd worden afgemaakt bij uw eigen tandarts.

Over het algemeen zal de tandarts het abces verhelpen door middel van een wortelkanaalbehandeling of een grondige reiniging onder het tandvlees. Als het tandvlees erg gezwollen is zal het abces worden ontlast zodat pus kan afvloeien om de druk te verlichten.

Een open antrum is een open verbinding tussen de mond en de neusbijholte en kan ontstaan na het verwijderen van een kies. Het sluiten van deze opening vindt bij voorkeur dezelfde dag plaats.

De tandarts maakt uw losgeraakte tand met een spalk vast aan de niet beschadigde buurtanden. De losgeraakte tand blijft zo stevig op zijn plaats en groeit weer vast. In de meeste gevallen moet de spalk na 2 tot 6 weken worden verwijderd.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.