Spoed tandarts Velserbroek

De spoed tandarts in Velserbroek is in feite een gewone tandarts waar u terecht kunt buiten de normale openingstijden. Wij zijn dus ook ‘s avonds en in het weekend geopend. U kunt bij ons terecht wanneer u last hebt van acute klachten en pijn. Zo kunt u altijd snel geholpen worden in geval van nood en spoed. Meestal kunt u dezelfde dag nog langskomen in onze tandartspraktijk nabij Velserbroek. Onze professionele tandheelkundig specialisten staan 7 dagen per week voor u klaar om het probleem te verhelpen.

Wanneer u contact met ons opneemt zal een medewerker u wat vragen stellen om vast te stellen wat het probleem is en hoe urgent dit is. We snappen dat dit niet altijd leuk is of onnodig lijkt, maar blijft u vooral kalm en beantwoord de vragen zo volledig mogelijk. Zo kunnen wij snel de juiste behandeling uit te stippelen. Indien nodig zal er gelijk een afspraak worden ingepland bij ons in de tandartspraktijk.

Bel ons op 023-8882300

Na 16:30 en in de weekenden zijn wij bereikbaar op 06-21993333

Ook in de avonduren de beste mondzorg in Velserbroek

Last van uw gebit is nooit fijn, maar zeker niet in de avonduren buiten de openingstijden van uw eigen tandarts. Onze tandartspraktijk nabij Velserbroek is dan wel bereikbaar, u kunt hier snel terecht voor acute problemen. Ons team van hoogopgeleide tandartsen heeft jarenlange ervaring. Intussen hebben zij alle gebitsproblemen al wel voorbij zien komen, niks is voor hen te gek. Bel ons wanneer u een acuut probleem hebt. De kosten voor een spoed tandarts behandeling zijn even hoog als een reguliere behandeling. Dat houdt in dat een spoedbehandeling meestal tussen de €80,- en €200,- zal kosten. Kunnen wij van te voren al schatten dat de kosten van een behandeling hoger uit zullen vallen, dan zullen wij dit vooraf voor u berekenen. Enige verschil met uw reguliere tandarts in Velserbroek is dat u bij een spoedbehandeling gelijk dient te betalen. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar, het kan zijn dat u een deel krijgt vergoedt. Betalingen kunnen worden gedaan met de pin of contant.

Ontzorgd van A tot Z

Wanneer u onzeker bent of u met uw klachten/problemen bij ons terecht kunt, neem dan gerust contact met ons op.

Uw wordt direct geholpen

Heeft u kiespijn? Bel ons meteen om een afspraak te maken.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Spoed tandartspraktijk Velserbroek voor uw behandelingen

Bij onze spoed tandartspraktijk in Velserbroek bieden we diverse behandelingen. Een spoedbehandeling aan het gebit komt regelmatig voor. Is er een stukje van uw tand afgebroken, misschien is er wel een complete tand los gegaan, heeft u acuut last van een tandvleesontsteking of heeft u een ander spoedgeval? Onze nood tandarts nabij Bennebroek staat voor iedereen klaar! Uw eigen tandarts wordt uiteraard geïnformeerd en zal, indien nodig, de vervolgbehandelingen zelf uitvoeren in zijn tandartspraktijk. Bel ons in geval van nood en wij gaan u zo snel mogelijk helpen.

Openingstijden

Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Maandag: 08:00 – 21:30

Dinsdag: 08:00 – 21:30

Woensdag: 08:00 – 21:30

Donderdag: 08:00 – 21:30

Vrijdag: 08:00 – 21:30

Zaterdag: op afspraak

Zondag: op afspraak

Behandelingen voor spoed
zijn op afspraak, vanaf 22:00
telefonisch consult.

Niet ingeschreven bij tandartspraktijk Velserbroek?

Staat u niet ingeschreven bij een tandartspraktijk in Velserbroek? Of überhaupt niet bij een tandarts? En heeft u zoveel pijn dat u niet lang meer kunt wachten op pijnbestrijding of een behandeling? Geen probleem, wij helpen altijd iedereen! Bel ons zo snel als u kunt, dan kunnen wij u adviseren met wat u zelf alvast kunt doen om de pijn te bestrijden. Spoed tandarts Velserbroek is dag en nacht bereikbaar en zal er alles aan doen om uw gebit weer pijnvrij te krijgen. We streven ernaar om de afspraak zo snel mogelijk in te plannen, maar altijd binnen 24 uur. Heeft u pijn aan uw gebit? Wacht niet, bel ons! Ook als belt vanuit bijvoorbeeld Velsen, of Beverwijk.

Een afspraak maken?

Bel hier direct met ons!

Covid 19 vragenlijst

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren dezelfde tarieven als bij een gewone tandarts. De tarieven worden door de overheid bepaald en zijn hierdoor in heel Nederland hetzelfde. De kosten van een behandeling bij de spoedtandarts bedragen meestal tussen de €80 en €200, mochten de kosten toch meer dan €250 bedragen zal er door de behandelend arts altijd een kostenbegroting worden opgesteld.

Betaling

De behandeling kan bij ons per PIN of contant ter plaatse worden voldaan. U kunt de factuur hierna, indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, declareren bij uw zorgverzekeraar.

Meest voorkomende spoedbehandelingen

Probleem gericht consult, onderzoek, meestal in combinatie met een röntgenfoto.

Restauratie met een vulling en meestal in combinatie met een röntgenfoto. De vulling voorkomt verdere kiespijn.

Het door de tandarts chirurgisch verwijderen of trekken van een tand of kies in combinatie met een röntgenfoto (inclusief verdoven en hechten)

Initiële behandeling per kanaal in combinatie met röntgenfoto’s. Deze behandeling moet altijd worden afgemaakt bij uw eigen tandarts.

Over het algemeen zal de tandarts het abces verhelpen door middel van een wortelkanaalbehandeling of een grondige reiniging onder het tandvlees. Als het tandvlees erg gezwollen is zal het abces worden ontlast zodat pus kan afvloeien om de druk te verlichten.

Een open antrum is een open verbinding tussen de mond en de neusbijholte en kan ontstaan na het verwijderen van een kies. Het sluiten van deze opening vindt bij voorkeur dezelfde dag plaats.

De tandarts maakt uw losgeraakte tand met een spalk vast aan de niet beschadigde buurtanden. De losgeraakte tand blijft zo stevig op zijn plaats en groeit weer vast. In de meeste gevallen moet de spalk na 2 tot 6 weken worden verwijderd.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.