Spoed tandarts IJmuiden

Bent u met spoed op zoek naar een betrouwbare tandarts in de buurt IJmuiden? Wij zijn een moderne tandartspraktijk in IJmuiden, waarbij u 7 dagen in de week terecht kunt. Het is al vervelend genoeg dat u met spoed een tandarts nodig hebt, wij zullen er dus alles aan doen om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk doet u uw best om het gebit gezond te houden om problemen aan tanden en kiezen te voorkomen. Het is dan ook raadzaam om 2x per jaar een controle afspraak te maken. Uw tandarts of mondhygiënist in IJmuiden controleert de gezondheid van uw tanden en tandvlees. Dit is een standaard procedure tijdens de periodieke controle. Helaas kan het natuurlijk altijd toch gebeuren dat u last krijgt van bijvoorbeeld een tandvlees ontsteking. Neem dan contact op met één van onze spoed tandartsen, u kunt bij ons vaak dezelfde dag nog terecht.

Bel ons op 023-8882300

Na 16:30 en in de weekenden zijn wij bereikbaar op 06-21993333

Nood mondzorg in IJmuiden nodig?

U kunt met al uw acute problemen snel in onze tandartspraktijk in IJmuiden terecht! Ons team van hoogopgeleide en professionele tandartsen heeft inmiddels alles al wel gezien. Voor hen is niks te gek, zij zullen u altijd helpen! Bel ons zo snel mogelijk op wanneer u een acuut probleem hebt, blijf er zeker niet mee rondlopen! Wij zullen u indien mogelijk telefonisch adviseren alvorens u langskomt. Op die manier kunt u de klacht en of pijn wellicht alvast verminderen. Vaak kunt u voor een behandeling binnen afzienbare tijd langskomen in onze tandartspraktijk nabij IJmuiden. We helpen iedereen altijd binnen maximaal 24 uur. De kosten van een spoed tandarts behandeling zijn vastgelegd door de overheid. Dit geldt trouwens ook voor de behandelingen van een reguliere tandarts. Vaak liggen de behandelkosten tussen de €80,- en €200,-. Blijkt op voorhand dat de kosten hoger zullen liggen dan €250,- dan zal de tandarts een kostenplaatje opstellen. Let er wel op dat deze kosten altijd direct dienen te worden voldaan. Dit kan contant of per PIN.

Ontzorgd van A tot Z

Wanneer u onzeker bent of u met uw klachten/problemen bij ons terecht kunt, neem dan gerust contact met ons op.

Uw wordt direct geholpen

Heeft u kiespijn? Bel ons meteen om een afspraak te maken.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Mogelijke behandelingen spoed tandarts IJmuiden

Acute klachten aan uw gebit en zo snel mogelijk een tandarts nodig in IJmuiden? Het kan natuurlijk gebeuren dat u last van uw gebit krijgt in de avonduren of in het weekend. Grote kans dat u dan niet bij uw eigen tandarts langs kunt komen.

Neem in dit geval gelijk contact met onze spoedafdeling op, zij kunnen u helpen met de juiste mondzorg.

Behandelingen die wij in onze tandartspraktijk in IJmuiden uit kunnen voeren zijn onder andere:

  • Spalken na trauma
  • Uitgevallen kroon of vulling herplaatsen
  • Behandeling Abces
  • Afgebroken tand of kies
  • Tandvleesontsteking verhelpen

Wel last van uw gebit, maar niet van wat hierboven staat? Wij kunnen u vast wel helpen, dus neem in zo’n geval gewoon contact met ons op.

Openingstijden

Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Maandag: 08:00 – 21:30

Dinsdag: 08:00 – 21:30

Woensdag: 08:00 – 21:30

Donderdag: 08:00 – 21:30

Vrijdag: 08:00 – 21:30

Zaterdag: op afspraak

Zondag: op afspraak

Behandelingen voor spoed
zijn op afspraak, vanaf 22:00
telefonisch consult.

Bel onze spoed tandartspraktijk IJmuiden direct

Hebt u last van klachten en is er haast geboden bij de pijnbestrijding en behandeling?

Wacht niet langer en bel onze tandartspraktijk in de regio IJmuiden. We kunnen u wellicht telefonisch al ondersteunen en gaan gelijk kijken wat we verder voor u kunnen doen. Bel ook als u met een spoedgeval in Velsen, Santpoort of Driehuis zit!

Komt u naar de afspraak in onze nood tandartspraktijk? Neem dan uw identiteitskaart mee, dan kunnen wij wat gegevens verwerken die we nodig hebben voor uw factuur. LET OP, de factuur dient gelijk betaald te worden, dit kan eventueel ook met de PIN. U kunt uw factuur indienen bij uw verzekeraar, in veel gevallen kunt u een deel vergoedt krijgen.

Onze praktijk is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Naast onze tandartspraktijk in de regio IJmuiden ligt een parkeerterrein waar u kunt parkeren.

Een afspraak maken?

Bel hier direct met ons!

Covid 19 vragenlijst

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Bent u geen patiënt? Geen zorgen! U kunt altijd bij ons terecht!

Houdt er rekening mee dat u uw ID mee dient te nemen en direct behoort af te rekenen.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren dezelfde tarieven als bij een gewone tandarts. De tarieven worden door de overheid bepaald en zijn hierdoor in heel Nederland hetzelfde. De kosten van een behandeling bij de spoedtandarts bedragen meestal tussen de €80 en €200, mochten de kosten toch meer dan €250 bedragen zal er door de behandelend arts altijd een kostenbegroting worden opgesteld.

Betaling

De behandeling kan bij ons per PIN of contant ter plaatse worden voldaan. U kunt de factuur hierna, indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, declareren bij uw zorgverzekeraar.

Meest voorkomende spoedbehandelingen

Probleem gericht consult, onderzoek, meestal in combinatie met een röntgenfoto.

Restauratie met een vulling en meestal in combinatie met een röntgenfoto. De vulling voorkomt verdere kiespijn.

Het door de tandarts chirurgisch verwijderen of trekken van een tand of kies in combinatie met een röntgenfoto (inclusief verdoven en hechten)

Initiële behandeling per kanaal in combinatie met röntgenfoto’s. Deze behandeling moet altijd worden afgemaakt bij uw eigen tandarts.

Over het algemeen zal de tandarts het abces verhelpen door middel van een wortelkanaalbehandeling of een grondige reiniging onder het tandvlees. Als het tandvlees erg gezwollen is zal het abces worden ontlast zodat pus kan afvloeien om de druk te verlichten.

Een open antrum is een open verbinding tussen de mond en de neusbijholte en kan ontstaan na het verwijderen van een kies. Het sluiten van deze opening vindt bij voorkeur dezelfde dag plaats.

De tandarts maakt uw losgeraakte tand met een spalk vast aan de niet beschadigde buurtanden. De losgeraakte tand blijft zo stevig op zijn plaats en groeit weer vast. In de meeste gevallen moet de spalk na 2 tot 6 weken worden verwijderd.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.